Мощният растеж на Instagram от 2012 г. насам сред най-младата аудитория направи

...
Мощният растеж на Instagram от 2012 г. насам сред най-младата аудитория направи
Коментари Харесай

Предимствата на фирменото присъствие в Instagram

Мощният напредък на Instagram от 2012 година насам измежду най-младата публика направи платформата за шерване на фотоси една от най-влиятелните медии. 

Въпреки това, някои компании към момента се двоумят дали да я включат в маркетинг проекта си. „ Направете го “, посъветваха създателите на американскто списание Entrepreneur. Според тях Instagram може да има въздействие върху забележителна част от таргет аудиторията на съвсем всяка компания. Присъствието в нея по един или различен метод при всички случаи е потребно.

Защо?

Ето най-малко 3 аргументи.

Рекламното наличие в Instagram може да се покаже с човешко лице. Ключът към триумфа в днешното пространство на обществените медии е да умееш да проумяваш аудиторията си, работейки с данните, които я разказват. Повечето от потребителите желаят наличие, което дава отговор на действителните им ползи и поднесено същински, като че ли някой човек им приказва, не марка. Това може да стане в Instagram. Там марките показват фотоси, изработени тъй че по-скоро да се харесат на персона, не на група. С този метод те включват повече творчество в рекламата си и се обръщат към евентуалния им клиент като към индивидуаалност пред екрана на смарт телефона или таблета, не с толкоз всеобщи известия, колкото са тези за малкия екран да вземем за пример. 

" Инфлуенсър " маркетинг - по кое време има смисъл

Усилване на въздействието посредством водачи на мнение . Всяка марка желае да приказва на човек, който я схваща и й подхожда, който е податлив да се припознае и свърже с нея. Най-добрият метод да се доближат потребителите в мрежата от позиция на тази нужда е като марката се асоциира с други консуматори, които се харесват. Маркетингът с водачи на мнение е практикуван в Instagram. Става дума за профилите на известни персони или лица, които са се открили като известни, в тази платформа. Ако те предлагат артикул или услуга, това сигурно ще има рекламен резултат измежду почитателите им. Така нареченият „ човешки фактор “ стана наложителен за триумфа на всяка акция в обществените медии. Личният глас в поддръжка на компанията е това, което аудиторията желае да чуе.

Продължава на страница 2.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР